EDİRNE / SÜLOĞLU - Süloğlu Anaokulu

1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ YAPILDI

ÇOCUKLARIN YAPTIKLARI ETKİNLİKLERLE     SEVGİNİN, KARDEŞLİĞİN ÖNEMİNİ İŞLEDİK.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ANADOLU MASALLARI OCAK AYI ETKİNLİĞİ

Kas

Okulumuz öğrencileri Kırklareli'ne düzenlenen kültür gezisi kapsamında Atatürk Evi'ni ve Ali Rıza Efendi Kültür Evi'ni ziyaret ettiler.

Atatürk Evi'nde Atatürk'ün Kırklareli ziyaretinde kullanmış olduğu bazı eşyaları, Atatürk'ün, Zübeyde Hanım'ın ve Ali Rıza Efendi'nin silikon heykellerini ve yaşadıkları döneme ait farklı eşyaları ilgiyle ve heyacanla incelediler.

Ali Rıza Efendi Kültür Evi'nde ise şehrin tarihini, kültürel özelliklerini yansıtan geçmişten günümüze kadar gelen eserlerin sergilendiği Bulgaristan, Yunanistan, Karadağ ve Türk odalarını ilgiyle ve heyacanla incelediler.

Kas

Kızılay Haftası çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutlandı.

Öğrencilerimize Kızılay'ın hangi koşullarda kimlere ne şekilde yardımlarda bulunduğu hakkında bilgi verildi. Sonrasında ise minikler çeşitli canlandırmalar ile hem öğrendiklerini uygulamalı olarak pekiştirdiler hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Kas

Cumhuriyet'imizin 100. Yıl kutlama programı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. Bu özel günümüze katılan Sayın Kaymakamımıza,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüze, Protokol Üyelerimize, Kurum Müdürlerine ve Okul müdürlerine Süloğlu Anaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında Süloğlu Anaokulu  öğrenci ve velilerinin özgün bayrak tasarımları  ''100 Çocuk 100 Bayrak ''sergisi ile sergilendi.Sayın Kaymakamımız , Belediye Başkanımız ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve daire amirlerimizin katılımı ile gerçekleşen sergi büyük ilgi topladı.

Haz

'I Protect Nature With STEM' projesi ile eTwinning ''ULUSAL KALİTE ETİKETİ'' ne layık görüldü.