EDİRNE / SÜLOĞLU - Süloğlu Anaokulu

Süloğlu Anaokulu

ŞAFAK Mah. EDİRNE Cad. NO35 SÜLOĞLU
Vizyon
Okul öncesi eğitimi eğitim ve öğretimin önemli bir basamağı haline getirmek.Alanımızda örnek gösterilen bir kurum olabilmek.Çocuklarımızı gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirebilmek.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yurt ve bayrak sevgisi olan,gelişmeye açık,kendini doğru ifade edebilen,manevi ve kültürel değerlere bağlı bireylel yetiştirmek.Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışlarını benimsemek.Rahat,güvenli,huzurlu,ilgi çekici uyarıcıların olduğu bir ortamda özgüveni yüksek,kendisine ve çevresine saygılı,yaşama bağlı mutlu bireyler yetiştirmek.Çocukların yaparak yaşayarak özgürce hareket edebilecekleri eğitim ortamları hazırlamak.Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çoçuk için çocuklarla birlikte çocuklardan yana kullanmak.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Sabah Grubu 08:00-13:00 Öğle Grubu 13:00-18:00
Şafak mah. Edirne Cad. No:35 Süloğlu/EDİRNE
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 33 km dir.